Màquina traductora

dimecres, 20 de maig del 2009

CRISI DE DRETES, SOLUCIONS D'ESQUERRES

Avui en Raül Romeva ha estat per Palma, hem presentat el que serà la campanya aquí a Balears, i ell ha fet balanç d'aquests anys de treball com a europarlamentari. Ell va de nº 2 (cap de llista a Catalunya) i jo d'11 de la llista federal d'IU/ICV.

CRISI DE DRETES, SOLUCIONS D'ESQUERRES. Un lema clar, contundent, perquè aquesta crisi és la demostració que Europa va ben des-pistada... Hem passat de l'Europa del Benestar a una Europa al servei del mercat, els bancs, les grans empreses. Els països europeus en el seu conjunt hi han posat més diners per rescatar els bancs que els Estats Units, amb una diferència: aquí no hem demanat res a canvi.

...Així ens va, i per això es fa difícil identificar-se amb aquesta idea d'Europa, que en el seu procés de construcció ha pensat més en l'euro que no pas en les persones que hi viuen. Davant això, des d'Esquerra Unida-Verds volem, senzillament, UNA ALTRA EUROPA. Una Europa democràtica, amb les persones en primer terme, sostenible i solidària i oberta al món. Quasi res, no?




3 comentaris:

Maribel ha dit...

Bellísimo,video, quiero colgarlo en mi muro de facebook ¿se puede?
soy un troncopara esto.

David Abril ha dit...

Resposta a Sergio (i a tot/a el que li agradi el vídeo)...

Aqui tens els links per descarregar els videos en versió quicktime. Salut!

http://blip.tv/file/get/Bielot-CampanyaEU09Golf884.mov

http://blip.tv/file/get/Bielot-EUCampanyaAmbGrafismes313.mov

Gabriel ha dit...

que pasa!
haces una publi y no me llamas? Esta muy bien, pero yo le hubiera puesto una grua, algo de CGI y a triunfar! Suerte el domingo!