Màquina traductora

dilluns, 30 d’agost del 2010

TREURE ELS COLORS A BLANCO

No és la primera vegada que Blanco ens ho posa fàcil per treure-li els colors. El seu inoportú anunci de reduir els descomptes de viatges dels residents és d'una gran incoherència, a més d'un atac als drets dels ciutadans i ciutadanes de les Illes que durant anys han lluitat perquè l'Estat compensi els efectes de la insularitat.

Sembla que Blanco vol pagar els desbarats de la seva política com a Ministre a costa dels ciutadans de la Comunitat Autònoma, ja que no ens ha consultat sobre la necessitat de fer un aparcament de 7.000 places a l'Aeroport de Son Sant Joan que costarà un potosí, i ara resulta que cerca diners per reduir la despesa del seu Ministeri reduint els descomptes de resident. De jutjat de guàrdia, vaja.

A més a més, si no ha canviat de color, Blanco és el mateix que va proposar fa un parell de setmanes (en aquest cas en nom del PSOE) augmentar els imposts... Però augmentar els imposts a qui? Si vol fer una política socialista, el sentit comú i la justícia social conviden a augmentar els imposts als que més tenen per poder disposar de diners públics per fer les polítiques necessàries, però també a deixar de fer les polítiques innecessàries, i reduir la despesa que suposen inversions inútils com la reforma inútil que vol fer de l'aeroport de Palma.