Màquina traductora

dimecres, 24 de març del 2010

CINISME INFINIT

No és el nom d'una operació militar, però sí el de l'operació de fuita cap endavant del PP balear. Si l'altre dia s'atrevien al Parlament a “demanar comptes”, juntament amb UM, sobre la gestió de l'actual pacte d'esquerres, ahir ens acusaven de “crear inseguretat jurídica” per voler protegir Son Bosc.

Mentre el seu president campa per Argentina, evitant fer declaracions sobre Matas i la seva compareixença, el PP balear calla, i quan algun dels seus actuals dirigents parla, valdria més que callàs, com va fer ahir Tito Fiol, el portaveu parlamentari popular, que va venir a dir allò de què la “prespectiva” històrica els faria justícia.

El PP balear no és que no pugui mirar pel retrovisor del cotxe, és que circula amb un cotxe robat, i a pesar dels argumentaris elaborats per experts en comunicació, i a l'espera de resolucions judicials, la ciutadania ja ha fet el seu judici. I fins i tot Rajoy pagarà el fet que encara ara, ningú no hagi assumit les responsabilitats polítiques per la corrupció i el clientelisme de l'anterior legislatura, ni hagi demanat disculpes al poble, que no té un pèl de beneit.