Màquina traductora

dilluns, 5 de juliol del 2010

ES MUY DURO

L'altre dia, José Ramon Bauzà, el líder del PP balear, va ser posat en evidència per un periodista que li va demanar si no li resultava “dur” haver de berenar amb la reiteració de l'enèssim cas de pressumpta corrupció del partit, en aquest cas sobre el cas “Passarel·la”, que afecta la gestió de la conselleria de Turisme a l'anterior legislatura, que podria haver desviat diners públics mitjançant contractes i comissions per beneficiar particulars i finançar el PP.

Bauzà va respondre que “lo que es duro es levantarse cada día y ver que la gente no tiene trabajo”, que el Govern d'Antich no ho fa bé, etc., etc. Tota una lliçó de demagògia barata. Allò que sí que és molt dur és aquesta sensació fantasmagòrica que recorre molts opinadors i gent d'esquerres que pensen que, tanmateix, el 2011 el PP tornarà a governar perquè la gent té memòria de formiga.

280 milions d'euros tudats durant l'anterior legislatura, perduts per la corrupció i la mala gestió, son motius més que suficients per no tornar a votar el PP en molt de temps, fins i tot per als seus propis votants, si és que tenen una mica de consciència i responsabilitat. Però aquí la responsabilitat que importa és la de l'esquerra, i aquesta comença per reconstruir esperança, i lluitar contra el missatge que no hi ha res a fer.