Màquina traductora

dimarts, 20 de juliol del 2010

INTERÈS DE QUI?! NO EN EL NOSTRE NOM!

Primer, quan en Matas reinava, el PP i UM deslligaren els terrenys de Son Bosc del Parc Natural de S'Albufera.

Poc després, "la iniciativa privada" va veure un bon negoci en fer un camp de golf regat amb aigua d'albufera, i el govern depredador i el govern dels cacics de torn municipal va donar el vist-i-plau al projecte de camp de golf.

Més tard, el govern d'esquerres va tornar protegir l'espai i, amb ell, espècies de flora i fauna endèmiques, algunes a punt de desaparèixer, enmig de tant de golfisme.
I avui, els d'UM i el PP, han proclamat (coincidint amb l'any mundial de la Biodiversitat) el camp de golf "d'interès autonòmic".

I han fet Llei d'aquesta creença, que és una creença contra la mateixa raó de ser de l'interès general, de l'interès de la comunitat i, si m'apurau, de la Llei. Afavorir els interessos d'uns pocs, els interessos dels poderosos, els de sempre, en nom de tothom...
Això es diu tenir una dreta sense complexos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Son Bosc està amenaçat pel golf del PPi UM. Però el Pacte tampoc es queda curt: urbanitzacions sense claveguram, carta blanca als tecnocrates a la Platja de Palma, desregulacio dels usos turístics al sol rústic... I tot això per decret-llei i esmenes "concil·liades" a Parlament. Vos dir no deteriorau la democràcia?

David Abril ha dit...

El Pacte que tenim no és el Pacte que desitjàvem la gent d'esquerres, abans era un pacte depenent d'UM, i ara és un Pacte en minoria.
Si el Bloc tengués el doble de representació, difícilment s'haguessin aprovat mesures com aquestes.
I de deteriorar la democràcia, vaja, jo crec que en tot cas hem contribuït a esclarir algun dels escàndols de corrupció que han sortit a la llum.
I amb tot, també ens equivocam, i ho hem de reconèixer.