Màquina traductora

dimarts, 1 de març del 2011

BAUZÀ I EL PP, "CANVIADORS" DE QUÈ?!


Amb una estètica molt pròpia de a pel·lícula de Jim Carrey i Morgan Freeman, “Como Dios”, un José Ramon Bauzà il·luminat per la gràcia de Déu (o de l'esperit sant), i lluint el seu joc de pulsera hippy de pell + pulsera estafadora miraculosa retirada del mercat + pulsera amb la bandera d'Espanya, et convida a canviar les coses.

Bauzà vol ser com Déu, però és incapaç de porgar els seus pecats. Entre d'altres, ser el líder d'un partit que ha buidat les arques de la Comunitat Autònoma a cop d'obra faraònica i de casos de corrupció. Encara s'espera una disculpa pública a la ciutadania, que som els que hem de pagar aquells desbarats.

No sé si canviadors.org (el nom triat per vendre el “nou” PP, que no és pitjor que la “nova” UM) serà com vol José Ramon la xarxa social més forta de les Illes, però sí serà el lloc on es posarà en evidència, com des del primer dia, el que ens espera si arriben a governar... Basta pegar una ullada al mercadet de “trueque” que apareix en portada i veure els anuncis que es pengen: feina “per a gent d'aquí”, raquetes de pàdel o pals de golf...

En el fons a un no li queda clar què es que vol canviar, ni què proposa, aquest Bauzà disposat a presentar-se a les eleccions com el màgic d'Aladin, a fer realitat els desitjos de la gent. Pura demagògia i molt de màrketing per fer veure que hi ha un projecte polític quan darrera de tanta façana no hi ha res. “Con lo cual”, jo me deman anar a l'infern si al cel m'hi he de trobar en Joserra.