Màquina traductora

dijous, 6 de maig del 2010

A LES BARRICADES

Si fos grec, aquests dies seria al carrer. No ho som, però com a europeu em solidaritzo amb un poble al que intenten imposar les mateixes polítiques neoliberals que han provocat aquesta crisi.

Volen que el poble pagui les pèrdues del capital especulador, i ho impulsa un govern dit socialista que presideix la UE, ho aplica un altre govern dit socialista que presideix Grècia.
Però el poble ha dit que no vol que li prenguin més el pèl, i que les "mesures estructurals", que se les apliquin als bancs i als que han especulat.

Ja hi van tres morts, tres persones treballadores obligades a no moure's d'un banc en flames (i sense llicència) si no volien ser acomiadades. D'això no en parlen, els mitjans, només dels caos i els "violents" que no estimen Grècia i no entenen que els retalls en els drets socials, el desmantetllament dels serveis públics, el retard en l'edat de jubilació i la puja d'imposts a les capes populars és "pel bé del poble". Ja està bé!

La meva solidaritat amb les víctimes, i amb els milions de grecs i gregues que ens recorden que més neoliberalisme és impossible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

rise up!

Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/espana/Crisis/Izquierda/Unida/Baleares/dividida/alas/lider/elpepuesp/20100513elpepunac_5/Tes

Anònim ha dit...

Salut, coratge i bohomia en aquest mal trangol, David