Màquina traductora

dilluns, 3 de maig del 2010

SOLIDARITAT AMB EN MANOLO, EN CAYO I EN MANUEL

El Batle de Seseña Manuel Fuentes (qui va ser a Palma fa unes setmanes per parlar sobre la transparència en la gestió pública), el coordinador federal d'IU Cayo Lara i el company d'EUIB Manolo Càmara compareixen avui com a imputats davant el jutjat nº 43 de Madrid per respondre davant una de les querrelles presentades pel polèmic constructor Francisco Hernando “El Pocero” per pressumpta denúncia falsa contra el mateix.
El 2006, els dirigents d'IU (llavors Cayo Lara era coordinador de Castella-La Manxa i Manuel Càmara secretari d'organització federal) presentaren davant la Fiscalia Anticorrupció una denúncia perquè s'investigassin les irregularitats entorn a la tramitació del Pla d'ordenació d'El Quiñón de Seseña, on El pocero planejava construir més de 13.000 habitatges. La denúncia, a pesar de les evidències, no va ser acceptada, no obstant sí que ho va ser, per part de l'Audiència provincial de Madrid, la querella presentada per l'especulador, per denúncia falsa.
Amb la seva compareixença avui als tribunals, els companys d'Esquerra Unida demostren que des de la coalició s'ha defensat sempre la màxima transparència en la gestió pública, i que aquesta querella d'”El Pocero”, com totes les anteriors (que sumen 13), són contra tota l'organització.
Des d'aquestes línies, el meu suport total a uns companys afectats per la reapertura d'aquest cas, que en el seu intent de denunciar l'especulació i la corrupció ara són víctimes d'una greu injustícia, ja que aquesta denúncia ja fou arxivada en el seu dia perquè l'Audiència va considerar que Fuentes, Lara i Càmara simplement s'havien limitat a posar en coneixement de la Fiscalia una determinada informació. Ara, el poder d'”El Pocero” i els seus advocats d'honoraris milionaris han fet que els companys es tornin a seure davant el jutge.