Màquina traductora

divendres, 14 de març del 2008

Inici

Avui m´he decidit a escriure. Sembla que un està obligat a escriucre sovint si enceta un bloc, i això és el que m´ha fet returar, no perquè no escrigui sovint, sinó perquè em sol faltar el temps per dir el que pens i que no sigui per encàrrec.

Som un heterodox i així vull seguir. Sempre he estat una persona crítica, però intent ser constructiu i no instal·lar-me en el desgast. M´agrada observar el món, i em dolen les coses que veig. Animal polític, com tothom encara que no ho vulgui reconèixer o ho ignori. Em costa distingir entre allò local, i allò global. Som complex, vaja, i bé ho saben els qui em coneixen.

Una frase: “educar és impregnar de sentit les pràctiques de la vida quotidiana” (Francisco Gutiérrez, Costa Rica, Pedagogia de la terra). N´hi ha moltes més, però si em pos a fer cites, semblarà que som un erudit o que no tenc personalitat.

Benvinguts i benvingudes al meu bloc.

5 comentaris:

Alejandro A ha dit...

Salut!

estam d'enhorabona. Un blog més es suma a la blogesquerra-unida.

Esper que duri molt temps i que sigui molt visitat, que desperti conciències adormissades i que ilumini el camí cap a aquest altre món possible i necessari.

Alexandre Charles ha dit...

Felicitats!

Veuràs que això de la blogosfera no és fàcil, s'ha de tenir bastant actualitzat per tenir un blog actiu i amb moltes visites o bé ser un personatge mediàtic com en Grosske. I això darrer no t'ho recoman.

Aferrades.

José Manuel Gómez González ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
José Manuel Gómez González ha dit...

Molt bé David, no deixis que els temps mati el bloc, la prova de foc és un any. Que ho poguem cel·lebrar.

Salut

Anònim ha dit...

Salut i sort en aquests temes blogueros!