Màquina traductora

dimarts, 13 d’abril del 2010

POCAVERGONYA SUPREMA: SON BOSC I ARTs

Mentre d'UM i PP desfilen aquesta setmana pels jutjats per donar comptes de les investigacions pressumptes “pelotazos” comesos en relació a la redacció del Pla Territorial de Mallorca durant l'anterior legislatura i les polèmiques ART (àrees de reconversió territorial), els diputats de les mateixes formacions no es tallen un pèl i aprofiten per legislar a mesura dels promotors privats, com faran avui dimarts al Parlament amb Son Bosc.

És d'una pocavergonyeria sense límits que s'atreveixin a fer-ho quan estan en qüestió les actuacions d'aquestes formacions polítiques en matèria territorial i urbanística, i quan a més a més són ells que varen desprotegir els terrenys de Son Bosc i els separaren de la zona de protecció de S'Albufera després del primer pacte de progrés.

Si volíeu una bona mostra de la pedagogia política que gasta la dreta, aquí la teniu: de bell nou, al servei dels interessos privats, i en el cas de Son Bosc, aprofitant l'Any europeu de la Biodiversitat justament per mirar de carregar-se-la. I a tot això, Bauzà demana perdó... Perdó perquè? Perdó per qui...?!