Màquina traductora

dijous, 7 de gener del 2010

EL REGAL DE REIS DE RAMON SOCIAS

Ahir Ramon Socies va contar el que li han duït els reis, en forma d’inversió de l’Estat: un equip de ràdars del SIVE (sistema integral de vigilància exterior), que estaran operatius en els propers mesos, quan s’hagin arreglat alguns “problemes tècnics” que tenen a Cabrera i Cala Figuera.

Una autèntica vergonya, si tenim en compte que el cost dels ràdars és d'aproximadament 10 milions d'euros, una quantitat de diners que ja podria dedicar el govern central a polítiques socials i a la creació de llocs de feina, o a enviar més diners per a la dotació de la Llei de Dependència.

Amb la instal•lació dels 7 ràdars arreu de les costes de les Illes Balears per detectar pasteres el que s'està fent és el ridícul, ja que ni Balears és una destinació preferent dels immigrants que vénen en pastera, ni ho és molt menys ara amb la crisi econòmica, i el que és pitjor: la inversió de l'Estat surt a devers 1 milió d'euros per pastera, si tenim en compte les que han arribat en aquests darrers anys a les Illes.

És indignant que un govern que es reclama socialista gasti aquests diners en "lluitar contra les pasteres i la immigració il•legals" i en canvi no s'hagin instal•lat abans aquest tipus de sistema de vigilància per contolar el narcotràfic que hi ha a les costes de les Illes. I de tot això, que no hi té res a dir, el flamant grup àrab-socialista del PSIB?