Màquina traductora

divendres, 8 de gener del 2010

PRIMERS TRES MESOS DE TRANSICIÓ...

Ahir vàrem fer una roda de premsa del grup facilitador del procés constituent de l’esquerra alternativa i verda, aquest projecte il•lusionador i estratègic pel que EU va apostar a la seva darrera Assemblea, quan vaig ser elegit coordinador: el projecte de construir amb més gent un nou tipus de partit amb la màxima capacitat d’incidència en la perspectiva del canvi social, econòmic, cultural.

No m’enrollaré gaire, perquè al Blog del procés hi ha penjada la informació de la roda de premsa, però sí diré que personalment, em sento satisfet d’aquests tres primers mesos tot i que hi ha molta feina a fer per endavant. 150 persones noves inscrites i compromeses amb un procés participatiu en el que ha estat segurament el trimestre més grotesc de la història política contemporània de Balears, no em sembla una dada que pugui passar desapercebuda.
A pesar de tot, hi ha gent que confia en què la solució al descrèdit de la política no és menys, sinó MÉS POLÍTICA, però més política amb un fort impuls ètic, i amb propostes lligades als interessos dels ciutadans i ciutadanes del carrer, que és molt més que els culebrons a què estem avesats.

Seure gent a debatre i generar propostes, en els temps que corren, sobre model de desenvolupament des d’una perspectiva d’esquerres, per posar un exemple, és un gran èxit però sobretot, una gran necessitat per recuperar la POLÍTICA així, amb majúscules. Enhorabona a tots i totes les que estau fent aquest procés possible.