Màquina traductora

dijous, 5 de novembre del 2009

MULTIMILIONARIS EN VAGA

La proposta d’IU acceptada pel PSOE de pujar els imposts als esportistes d’èl•lit estrangers ha provocat reaccions tremebundes entre el sector, i la “Lliga” (BBVA) ha amenaçat amb anar “a la vaga”. A qui li pot semblar malament que gent que guanyi més de 600.000 euros a l’any (100 milions de pessetes) tributi al 43%? Quant guanya aquesta penya?

A les estrelles del futbol que ara s’han ofès se’ls hauria de recordar que hi ha milions de famílies arreu del país que ho estan passant malament, i que els seus sous també són ofensius per a tota aquella gent que espera a la coa de l’atur sense disposar de cap mena de recurs econòmic.

Tot això m’ha fet pensar en la visita que vaig fer a Bolívia fa unes setmanes, i en la directora d’una ONGD es queixava de n’Evo Morales (apart de moltes altres maldats) perquè ha posat un salari màxim al país (a més del salari mínim), i que això anava en contra de la llibertat. A un dels primers posts del meu blog, ja fa més d’un any, vaig comentar el curtmetratge “La isla de las flores”, que al final fa una reflexió sobre el concepte de llibertat dels éssers humans, quan aquests poden “triar” entre menjar el que els sobra als porcs, o morir de fam...
Benvinguda la proposta d’IU, i moltes com aquesta que serveixin per fer justícia. Coses així són les que demostren la utilitat de la política i de l’esquerra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)

Anònim ha dit...

necesidad de comprobar:)